Bolagsinformation

Välkommen till LY Sweden – din ultimata källa för högkvalitativa ljusslingor för utomhusbruk!


Vår historia

LY Sweden grundades 2021 med en enkel men ambitiös vision: att belysa europeiska hem med ljusslingor av bästa möjliga kvalitet, utan den höga prislappen. Vi insåg att marknaden ofta kantas av dyra produkter på grund av alla mellanhänder. Så, istället för att bara följa strömmen, bestämde vi oss för att skapa en direktkanal mellan tillverkare och konsument.

Vi ser också ett ökat behov av att erbjuda energisnåla ljusslingor som är dessutom är miljövänliga. Då ljusslingorna har LED-lampor som är utbytbara så förlängs livslängden rejält på ljusslingorna.


Varför välja oss?

Direktimport från tillverkare: Vi har noggrant valt ut våra samarbetspartners och säkerställer att varje ljusslinga vi säljer uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Prisvärda produkter: Genom att eliminera onödiga mellanhänder kan vi erbjuda dig kvalitetsprodukter till ett pris som är svårt att matcha på marknaden.

Inte bara strävar vi efter att erbjuda ljusslingor av högsta kvalitet, vi är också fast beslutna att göra det på ett etiskt och hållbart sätt. Våra tillverkningspartners delar vårt engagemang för miljön och vi arbetar ständigt för att minimera vår påverkan på planeten.


Kom med oss på resan

Vi hoppas att du finner precis det du letar efter och att våra ljusslingor lyser upp ditt utomhusområde på det mest förtrollande sättet. Om du har några frågor eller feedback, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att belysa din värld!

Fabriksgatan 3
53333 Götene
Sweden

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss mer än gärna. Vi hjälper gärna till och svarar så snabbt vi kan!

Här finns vi

LY Sweden AB
559262-7847
Fabriksgatan 3
Götene, Sverige.
Tel: +46705-520313